У Мукачеві усі госпіталізовані з COVID-19 пацієнти не були щеплені

У Мукачеві усі госпіталізовані з COVID-19 пацієнти не були щеплені

Укрінформ
У Мукачево 100% госпіталізованих через COVID-19 - це громадяни, які не вакцинувалися від коронавірусу.

Про це повідомила Мукачівська міськрада на своїй офіційній сторінці у Фейсбуці, передає Укрінформ.

"До комунального підприємства Мукачівської міської ради Лікарня святого Мартина з 1 березня було госпіталізовано 1072 особи, у яких виявлено коронавірусну інфекцію. 114 містян померло внаслідок ускладнень від цієї недуги. Серед госпіталізованих – 100% осіб, які не були вакциновані", - йдеться в повідомленні.

Читайте також: Послаблювати обмеження для COVID-вакцинованих зарано – епідеміологиня

З 1 березня в Мукачівській міській територіальній громаді вакциновано 26 596 осіб, в тому числі 15 552 – однією і 11 075 – двома дозами.

Як заявив на своїй сторінці у Фейсбуці головний лікар Мукачівської лікарні св. Мартина Євген Мешко, у громаді не було жодного випадку госпіталізації громадян внаслідок побічної дії вакцини.

"Із 25 тисяч щеплених в нашій громаді ніхто не був госпіталізований через "побічку" на вакцину, як і не було в стаціонарі хворих на важку форму, які попередньо щепилися", - написав Мешко.

Читайте також: Ляшко: Понад 80% померлих від коронавірусної хвороби - люди віком 60+

Як раніше повідомляв Укрінформ, в Закарпатській ОДА заявили, що 97% із госпіталізованих до медзакладів внаслідок коронавірусної хвороби, не були щеплені від COVID-19.

Також головна епідеміолог області Вікторія Тимчик заявила, що на Закарпатті немає навіть 10% громадян, які отримали дві дози вакцин. Повний цикл вакцинації завершили тільки 8,3% мешканців Закарпаття.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-