На Одещині школяр помстився за цькування: підпалив церкву

На Одещині школяр помстився за цькування: підпалив церкву

Фото
Укрінформ
Поліція з'ясовує обставини підпалу церкви на Одещині, в якому підозрюють 12-річного школяра - підліток пояснив, що хотів у такий спосіб помститися одноліткові за цькування.

Про це повідомляє відділ комунікацій ГУ НП в області, передає Укрінформ.

«Поліцейські розпочали кримінальне провадження за фактом підпалу церкви у селі Іванчанка Болградського району. Подію кваліфікували за ознаками ч. 2 ст. 194 (умисне пошкодження майна) Кримінального кодексу України», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що пожежа, яка призвела до пошкодження будівлі церкви та її майна, сталася ввечері 21 вересня. Вогонь загасили місцеві жителі, ніхто не постраждав.

Поліцейські з’ясували, що до підпалу причетний 12-річний місцевий житель. Він зізнався у скоєному і пояснив, що в такий спосіб хотів помститися однокласникові, котрий нібито постійно його цькував.

Читайте також: Пожежа в костелі: поліція Києва не знайшла нічого, що вказує на підпал

Відомості за фактом підпалу внесли до ЄРДР. Оскільки хлопець не досяг віку, з якого настає кримінальна відповідальність, буде складено протокол стосовно його батьків, які вже потрапляли в поле зору поліції за невиконання обов’язків щодо виховання сина.

Про те, що саме пов'язує з церквою підлітка, який нібито цькував палія, поліція не повідомляє.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-