На Прикарпатті 759 закладів освіти призупинять навчальний процес - ОДА

На Прикарпатті 759 закладів освіти призупинять навчальний процес - ОДА

Укрінформ
На Прикарпатті з 23 вересня через неналежну вакцинацію працівників 759 навчальних закладів призупиняють навчальний процес. У звичному режимі працюватиме 271 заклад освіти.

Як передає Укрінформ, про це під час наради повідомила голова Івано-Франківської ОДА Світлана Онищук.  

«В області з 1030 закладів освіти лише 271 заклад вакцинував понад 80% працівників. Тому вони продовжать свою роботу у звичному режимі, а 759 закладів призупинять роботу», - зазначила Онищук.

На нараді наголошували: якщо школи, в яких не вакциновані 80% працівників, таки наважаться відкритися з 23 вересня, то на них очікує перший штраф у сумі 34 тис. грн.

Як повідомляв Укрінформ, в Івано-Франківську працюватимуть всі школи і дитсадки.

Раніше у середу Прем'єр-міністр Денис Шмигаль на засіданні уряду заявив, що з 23 вересня навчальний процес у закладах освіти буде продовжено, школи, де на вакциновано 80% учителів, працюватимуть дистанційно: «Освітній процес триватиме в дистанційному форматі і не має припинятися».

Читайте також: Шкарлет закликає вчителів не зволікати з COVID-вакцинацією

В Україні з 23 вересня запроваджено жовтий рівень епіднебезпеки. Навчальні заклади працюватимуть за умови наявності не менш як 80% працівників з «жовтими» чи «зеленими» COVID-сертифікатами. У разі введення червоного рівня епідемічної небезпеки заклади освіти працюватимуть лише якщо 100% працівників мають «зелений» COVID-сертифікат.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-