У бердянського депутата, який напідпитку скоїв ДТП, відібрали мандат

У бердянського депутата, який напідпитку скоїв ДТП, відібрали мандат

Укрінформ
Депутати Бердянської міської ради достроково припинили повноваження депутата Миколи Рудницького. Він подав заяву про відмову від мандата після скоєння в стадії алкогольного сп'яніння ДТП з постраждалим.

Рішення про дострокове припинення депутатських повноважень сьогодні, 20 вересня, розглянули на сесії Бердянської міської ради, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Надійшла нотаріальна заява Рудницького Миколи Миколайовича, згідно з якою він повідомляє про складання депутатських повноважень і відмовляється від депутатського мандата", - зачитав проєкт рішення секретар міськради Олександр Свідло.

Рішення підтримали 27 депутатів (усього в міськраді 38 депутатів, але в засіданні брали участь 27).

Читайте також: ДТП з Трухіним: слідчі Держбюро досі не встановили, хто був за кермом

Рудницький був обраний від партії "Наш край".

Як раніше повідомлялося, 11 вересня в Бердянську автомобіль BMW X5, за кермом якого, за інформацією поліції, перебував депутат Бердянської міськради Микола Рудницький, виїхав на розділювальну смугу руху, де врізався в електроопору і збив пішохода. У крові депутата виявили 2,2 проміле алкоголю. Постраждалого чоловіка госпіталізували. У поліції відкрили кримінальну справу за ознаками ч. 2 ст. 286 КК України.

14 вересня Бердянський міськрайонний суд обрав запобіжний захід для Рудницького у вигляді тримання під вартою з правом внесення застави в сумі 90 800 грн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-