У Бердянську депутат напідпитку збив людину

У Бердянську депутат напідпитку збив людину

Укрінформ
У Бердянську поліція затримала чоловіка, який перебуваючи за кермом у стані алкогольного сп’яніння, наїхав на пішохода.

Про це повідомили в ГУНП в Запорізькій області, передає Укрінформ.

Аварія сталась 11 вересня приблизно о 18:17. На місце події негайно прибули наряд відділу реагування патрульної поліції та слідчо-оперативна група.

“Поліцейські встановили, що водій автомобіля "BMW Х5», 1977 року народження, в стані алкогольного сп’яніння рухався проїзною частиною Мелітопольського шосе та в районі АЗС "ОККО", не впоравшись з керуванням, здійснив виїзд на розділову смугу, де скоїв наїзд на опору зовнішнього електроосвітлення. Після цього водій продовжив рух та скоїв наїзд на чоловіка, віком приблизно 50 років, який знаходився на розділовій смузі”, - йдеться у повідомленні.

Читайте також: У Києві нетверезий водій врізався в патрульне авто, травмувавши двох інспекторів

Потерпілого з тілесними ушкодженнями доставили до лікарні.

Водія затримано, в його крові виявлено 2,2 проміле алкоголю.

У поліції додали, що затриманий є одним із депутатів Бердянської міської ради. Йому повідомлено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення за ч. 2 ст. 286-1 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту).

Читайте також: На Львівщині перекинулося авто з п'яним водієм, загинула неповнолітня

Санкція за статтею передбачає позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від п’яти до восьми років.

Як повідомлялося, у Кирилівці на Запоріжжі поліція притягнула до відповідальності водія легковика, який пошкодив скульптуру «Дельфіни».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-