ДТП з Трухіним: слідчі Держбюро досі не встановили, хто був за кермом

ДТП з Трухіним: слідчі Держбюро досі не встановили, хто був за кермом

Укрінформ
Слідчі Державного бюро розслідувань ще не отримали матеріали з камер відеоспостереження, які б допомогли встановити, чи був народний депутат із фракції “Слуга народу” Олександр Трухін за кермом під час дорожньо-транспортної пригоди 23 серпня.

Про це виконувач обов’язків директора ДБР Олексій Сухачов повідомив в інтерв’ю інформаційному агентству “Інтерфакс-Україна”, передає Укрінформ.

“Ні, ми не встановили, хто був за кермом, тому що не отримали матеріали з камер відеоспостереження, - зазначив Сухачов.

Він пояснив, що був проведений аналіз усіх записів відеокамер, які встановлені дорогою від Полтави до Києва, але на ділянці автомагістралі "Бориспіль-Київ", де сталася ДТП, проводився ремонт, у зв’язку з чим камери були демонтовані.

Читайте також: Депутат Трухін про ДТП: Слідчі та адвокати заборонили мені коментувати перебіг розслідування

"Але є інформація, що існує таке відео, і ми наявними каналами комунікації закликали всіх громадян України надати нам додаткову інформацію, допомогти слідству. На жаль, поки що нічого не отримали", - наголосив Сухачов, запевнивши, що ДБР вживає всіх заходів для повного та об'єктивного розслідування справи.

Окрім цього, він поінформував, що ДБР після отримання матеріалів від Національної поліції призначило декілька важливих експертиз у справі. "Ми дуже чекаємо на ці результати, а після цього ухвалюватимемо рішення щодо процесуального статусу кожної особи, яка перебувала в транспортному засобі", - зазначив Сухачов. При цьому він повідомив, що вже встановлені всі учасники події.

Читайте також: ДТП з Трухіним: Разумков здивований мовчанням депутата

Як повідомляв Укрінформ, народний депутат із фракції “Слуга народу” Олександр Трухін 23 серпня начебто спричинив дорожньо-транспортну пригоду на Бориспільській трасі при в'їзді в Київ. Внаслідок ДТП постраждали шестеро людей, серед яких двоє дітей, а також голова Комітету арбітрів Федерації футболу України Лучано Лучі та його помічник Роман Лишень.

За кілька днів після ДТП деякі ЗМІ почали видаляти опубліковану про це інформацію.

Читайте також: Держбюро розслідувань отримало матеріали про ДТП за участю Трухіна і шукає свідків

31 серпня процесуальний керівник у справі щодо ДТП за імовірної участі Трухіна доручив подальше розслідування цієї події слідчим Державного бюро розслідувань.

7 вересня Трухін заявив, що слідчі та адвокати заборонили йому коментувати перебіг розслідування. Водночас з приводу ситуації із видаленням інформації про дорожню аварію у ЗМІ депутат наголосив, що ні він, ні його помічники "не замовляли" цього.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-