Зеленський відзначив нагородами п’ятьох працівників Луганського університету Шевченка

Зеленський відзначив нагородами п’ятьох працівників Луганського університету Шевченка

Укрінформ
Президент Володимир Зеленський відзначив державними нагородами та почесними званнями працівників Луганського національного університету імені Тараса Шевченка.

Відповідний указ №475/2021 від 20 вересня опублікований на сайті глави держави.

Як зазначається в документі, нагороди присвоєно за “вагомий особистий внесок у розвиток національної освіти, підготовку висококваліфікованих фахівців, багаторічну плідну наукову, педагогічну діяльність та з нагоди 100-річчя від заснування Луганського національного університету імені Тараса Шевченка”.

Президент, зокрема, нагородив орденом «За заслуги» III ступеня завідувача кафедри алгебри та системного аналізу університету Анатолія Жучка, орденом княгині Ольги III ступеня - завідувача кафедри української філології та загального мовознавства Катерину Глуховцеву, медаллю «За працю і звитягу» - директора навчально-наукового інституту економіки та бізнесу Валерія Хмеля.

Читайте також: Зеленський нагородив лауреатів премії «Герой-рятувальник року»

Крім того, почесне звання «Заслужений працівник освіти України» присвоєно проректорові Леоніду Ваховському та директорові навчально-наукового інституту торгівлі, обслуговуючих технологій та туризму Віктору Дрелю.

Луганський національний університет імені Тараса Шевченка - вищий навчальний заклад, акредитований за IV рівнем, заснований 1921 року.

Після початку російської агресії проти України 2014 року університет був змушений згорнути роботу в Луганську та евакуюватись до Старобільська, де вже існував його відокремлений підрозділ.

Фото: www.president.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-