Данілов взяв участь в презентації каталогу галереї мистецтв імені Возницького

Данілов взяв участь в презентації каталогу галереї мистецтв імені Возницького

Фото
Укрінформ
Секретар Ради національної безпеки і оборони Олексій Данілов, який є одним із засновників серії альбомів «Державні зібрання України» взяв участь у презентації на 28 BookForum у Львові двомовного каталогу «Львівська національна галерея мистецтв імені Б. Г. Возницького».

Про це повідомляє пресслужба Львівської міської ради, передає Укрінформ.

«Ми хочемо залишити після себе щось у спадок для прийдешніх поколінь. Раніше казали: дитина, садиба і дерево, але ми вважаємо, що зараз все настільки динамічно розвивається, що за 50-100 років цього ми вже не побачимо, бо це вже буде зовсім інший світ. Тому такі книги дуже потрібні», - зазначив Данілов.

Він також відзначив, що видавнича справа в Україні перейшла на значно вищий, професійніший рівень.

Як повідомлялося, альбом «Львівська національна галерея мистецтв імені Б. Г. Возницького» - це п’ятий том у знаковій серії «Державні зібрання України». Робота над двомовним каталогом Львівської галереї мистецтв розпочалася ще за життя Бориса Возницького. Понад 500 сторінок з ілюстраціями знайомлять зі знаковими творами з експозицій Музею європейського мистецтва XIV-XVIII ст. у палаці Потоцьких, Музею європейського мистецтва XIХ-XХI ст. у палаці Лозинського, Музею Івана Георгія Пінзеля, Музею модерної скульптури Михайла Дзиндри, Олеського та Золочівського замків.

Подарункове видання містить книжку із двома шовковими лясе, нумерований сертифікат, футляр і коробку.

Фото: Василь Мицько 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-