Консультативна місія ЄС розширює свою діяльність на сім західних областей України

Консультативна місія ЄС розширює свою діяльність на сім західних областей України

Укрінформ
Регіональне представництво Консультативної місії ЄС у Львові розширює свою діяльність на всі сім областей Західної України, включаючи Закарпаття.

Про це на виїзному засіданні парламентського комітету з інтеграції до ЄС на Закарпатті повідомив голова Консультативної місії ЄС Антті Хартікайнен, передає Укрінформ з посиланням на пресслужбу Закарпатської ОДА.

«Місія намагається адаптувати свою роботу до кожного регіону. Інтегроване управління кордонами та боротьба з транскордонною злочинністю особливо важливі для цієї частини України. Ці напрямки серед пріоритетів і для ЄС, оскільки тісно пов'язані з безпекою Євросоюзу і безвізовим режимом, який зараз є реальністю для українців», – сказав Хартікайнен.

За його словами, те, що відбувається в регіонах, має вирішальне значення для прогресу України.

“Стратегічний підхід до реформ залежить від ефективної координації між Києвом та регіонами», – зазначив Хартікайнен.

Як повідомлялося, 16 вересня на Закарпатті відбувається виїзне засідання Комітету Верховної Ради з питань інтеграції України до Європейського Союзу та Консультативної місії ЄС в Україні.

Читайте також: Консультативна місія ЄС в Україні готова надати широку підтримку БЕБ - Мельник

На ньому обговорюють розбудову прикордонної інфраструктури в області та транскордонне співробітництво регіону з країнами ЄС.

Фото: carpathia.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-