Вибух у Карпатах: усі постраждалі у шоковому стані, жінці рятують руку

Вибух у Карпатах: усі постраждалі у шоковому стані, жінці рятують руку

Укрінформ
На Прикарпатті усі четверо постраждалих після вибуху біля багаття перебувають у лікарні в шоковому стані, одній жінці в операційній рятують руку.

Про це кореспонденту Укрінформу телефоном розповів заступник головного лікаря Івано-Франківської обласної клінічної лікарні Андрій Яворський.

«Усі четверо постраждалих, а це всі жінки, перебувають у шоковому стані, в усіх – вибухові травми. У багатьох є травми нижніх кінцівок. В однієї – травми по всьому тілі. Одна жінка – у більш важкому стані, вона зараз в операційній. Там є важка травма верхньої кінцівки. Нервовий пучок пошкоджений, а судинний - функціонує. Накладаємо стабілізаційні апарати. Будемо сподіватись, що вдасться врятувати руку», - розповів Яворський.

Читайте також: Автобусна ДТП у Туреччині: четверо українців залишаються у лікарні

За його словами, стан лише однієї постраждалої медики оцінюють як легкий, але її залишають у лікарні для подальшого обстеження.

Як повідомляло агентство, в Івано-Франківській області 15 вересня під час відпочинку на полонині «Під Берди» у Надвірнянському районі загинули двоє туристів, ще четверо травмовані. Подія сталась через вибух, коли туристи розвели багаття. На полонині відпочивали 12 людей, серед яких були двоє дітей. Рятувальники усю ніч проводили пошуково-рятувальні роботи.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-