На Закарпатті завершили ремонт мосту на кордоні з Угорщиною

На Закарпатті завершили ремонт мосту на кордоні з Угорщиною

Фото
Укрінформ
На Закарпатті за програмою "Велике будівництво" достроково завершили ремонт мосту на КПП “Тиса (Чоп) - Захонь” на угорському кордоні.

Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на офіційний сайт Закарпатської ОДА. 

“Завершився ремонт покриття смуги для руху великовагового транспорту на мості через річку Тису на українсько-угорському кордоні у межах пункту пропуску "Тиса(Чоп) – Захонь", що є частиною автошляху міжнародного значення М-06” - повідомив перший заступник голови Закарпатської ОДА Мирослав Білецький.

Проєкт, реалізований у межах президентської ініціативи Володимира Зеленського «Велике будівництво», вдалося завершити навіть на кілька днів швидше, ніж планували.

Читайте також: На Херсонщині відремонтували міст, який востаннє лагодили майже 60 років тому

За словами Білецького, загальна вартість робіт сягнула близько 10 млн грн, а їх виконання тривало майже два місяці. Протягом цього часу рух у пункті пропуску був ускладнений, однак завдяки співпраці прикордонних служб двох країн незручності вдалося мінімізувати.

"Пункт пропуску зможе тепер запрацювати повноцінно, а якісне покриття на смузі для руху вантажних автомобілів сприятиме збереженню міцності мосту загалом", – зазначив Білецький.

Як повідомляв Укрінформ, за президентською програмою "Велике будівництво" в Україні триває оновлення мостів. До кінця 2021 року разом із 6 500 км доріг відбудують 150 мостів.

Фото: carpathia.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-