Хлопчик із Харкова, на якого впали футбольні ворота, перебуває у тяжкому стані - лікарі

Хлопчик із Харкова, на якого впали футбольні ворота, перебуває у тяжкому стані - лікарі

Фото
Укрінформ
У Харкові 6-річний хлопчик, на якого впали футбольні ворота, знаходиться у тяжкому стані. У дитини черепно-мозкова травма.

Про це кореспонденту Укрінформу повідомили у пресслужбі Харківської міської ради, посилаючись на заступника головного лікаря міської лікарні швидкої допомоги Олену Поліщук.

"За даними керівника, дитина перебуває у стабільно тяжкому стані з черепно-мозковою травмою", - повідомили у пресслужбі.

Тут додали, що дитина у свідомості.

Читайте також: Масове отруєння у Хмельницькому: у лікарні залишаються двоє дітей

За словами керівниці відділу комунікації ГУ Нацполіції в Харківській області Олени Баранник, за фактом травмування дитини почалося розслідування.

"Повідомлення про госпіталізацію 6-річної дитини до реанімаційного відділення медзакладу надійшло до Харківського районного управління поліції №2 14 вересня близько 18:00. Зі слів чергового лікаря, по приїзді за викликом вони виявили на шкільному стадіоні по вулиці Академіка Павлова дитину без свідомості, поруч на землі лежали металеві футбольні ворота", - розповіла Баранник.

Вона зазначила, що відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 275 (порушення правил, що стосуються безпечного використання промислової продукції або безпечної експлуатації будівель і споруд) Кримінального кодексу України з санкцією позбавлення волі на строк від 2 до 5 років.

Читайте також: На Сумщині зіткнулися легковик і вантажівка: постраждали троє дітей

Як повідомляють у соцмережі, трагедія сталася на території приватної школи, яку відкрили 2 роки тому, і де навчаються понад 150 дітей. Шкільний стадіон використовують також для проведення масових заходів. Нещодавно тут відбувся День фізкультурника, тому футбольні ворота неодноразово переставляли. У школі відмовилися пояснити, чому ворота не були закріплені.

Фото: Нацполіція

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-