Масове отруєння у Хмельницькому: у лікарні залишаються двоє дітей

Масове отруєння у Хмельницькому: у лікарні залишаються двоє дітей

Укрінформ
У Хмельницькій інфекційній лікарні залишаються 2 пацієнтів, яких госпіталізували після масового отруєння у Хмельницькому НВО №1.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє ДСНС.

“Станом на 7 год. 15 вересня в інфекційній лікарні м. Хмельницький залишаються госпіталізованими 2 дітей з Хмельницького навчально-виховного об’єднання №1, які були госпіталізовані протягом 9-10 вересня з підозрою на ротавірусну інфекцію”, - ідеться у повідомленні.

Як повідомляв Укрінформ, заступник керівника Офісу Президента Юлія Соколовська наголосила, що реформа дитячого харчування – це не лише перегляд меню та ремонт, а й дотримання санітарних норм, і за порушення вимог винні відповідатимуть.

Читайте також: На Прикарпатті - масове отруєння, госпіталізували 11 дітей

Інцидент стався у Хмельницькому навчально-виховному об’єднанні №1. Увечері 7 вересня до лікарні звернулися батьки п’яти дітей з приводу харчового отруєння. Усі школярі скаржилися на блювання та болі у животі. У наступні дні кількість хворих перевищила сто осіб.

Поліція відкрила провадження за фактом ймовірного отруєння учнів початкової школи. Навчально-виховне об’єднання перейшло на дистанційне навчання.

Читайте також: Через масове отруєння в ресторані на Львівщині ввели низку обмежень для закладів харчування

Результати лабораторних досліджень показали, що причиною масово отруєння став золотистий стафілокок.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-