На Прикарпатті - масове отруєння, госпіталізували 11 дітей

На Прикарпатті - масове отруєння, госпіталізували 11 дітей

Укрінформ
На Прикарпатті зафіксували масове отруєння дітей, яке сталося в одному із закладів громадського харчування села Загвіздя під час святкування Дня знань.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє обласна поліція.

«Правоохоронці розпочали кримінальне провадження та встановлюють причини та обставини госпіталізації дітей і дорослого, які поступили до медзакладу після святкування Дня знань. Станом на 5 вересня 11:00 годину захворіли 19 осіб», - йдеться у повідомленні.

За даними правоохоронців, 4 вересня в ході моніторингу ЗМІ вони виявили публікацію, що під час святкування Дня знань, яке відбулось в одному із закладів села Загвіздя, захворіли понад десять дітей. Встановлено, що впродовж 2 і 3 вересня до інфекційної й дитячої лікарні Івано-Франківська госпіталізовано 10 дітей та одного дорослого, а ще вісім неповнолітніх перебувають на лікуванні дома.

Читайте також: На Полтавщині дівчатка-двійнята наїлися пігулок

Їх попередній діагноз від медичних працівників – гострий гастроентерит. Стан хворих оцінюється як середньої тяжкості.

Слідчі розпочали кримінальне провадження та здійснюють досудове розслідування за ч. 1 ст. 325 Кримінального кодексу. Йдеться про порушення санітарних правил і норм щодо запобігання інфекційним хворобам та масовим отруєнням.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-