На Сумщині зіткнулися легковик і вантажівка: постраждали троє дітей

На Сумщині зіткнулися легковик і вантажівка: постраждали троє дітей

Фото
Укрінформ
На Сумщині на автодорозі «Батурин-Конотоп-Суми» в смт Миколаївка автомобіль "ВАЗ-2109" зіткнувся з вантажівкою, внаслідок чого постраждали троє дітей віком від 4 до 12 років, які перебували в салоні легковика.

Про це повідомляє Укрінформ із посиланням на відділ комунікації поліції Сумської області.

"Попередньо встановлено, що автомобіль «ВАЗ 2109», під керуванням 32-річного чоловіка, виїхав на зустрічну смугу без ввімкнутого світла фар, в результаті чого здійснив зіткнення з вантажним автомобілем «МАН». Обидва авто зазнали значних механічних пошкоджень", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що тілесні ушкодження різної тяжкості отримали водій та пасажири автомобіля «ВАЗ». Троє неповнолітніх дітей 12-ти, 10-ти та 4-х років доставлено до Сумської обласної клінічної лікарні.

Читайте також: На Харківщині мікроавтобус з'їхав в озеро, є загиблі

За даним фактом у поліції відкрито кримінальне провадження за ознаками ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Як повідомляв Укрінформ, на Харківщині в озеро біля селища Безлюдівка Харківського району з'їхав мікроавтобус, у результаті загинули водій і пасажирка.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-