У лікарні Чорноморська відкрили відділення екстреної допомоги - фото

У лікарні Чорноморська відкрили відділення екстреної допомоги - фото

Велике будівництво
Укрінформ
У Чорноморську Одеської області за програмою Президента «Велике будівництво» відкрили після реконструкції відділення екстреної допомоги в міській лікарні, яка належить до «опорних» медзакладів з протидії коронавірусу.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Одеська ОДА.

"Голова ОДА Сергій Гриневецький урочисто відкрив сучасне відділення екстреної медичної допомоги (Чорноморської міської лікарні – ред.). Повний капітальний ремонт, оснащення лікарні найсучаснішою медичною технікою й обладнанням здійснено в межах програми Президента “Велике будівництво”, - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що реконструкція відділення медзакладу, який є одним з 13 опорних з протидії коронавірусу на Одещині, обійшлася в 15,31 млн грн, в тому числі 8 млн грн отримано від держави.

В оновленому медзакладі на діагностичне обстеження одного пацієнта буде потрібно до 20-30 хвилин, а не декілька годин, як було раніше.

Читайте також: На Одещині відремонтували ділянку дороги Вінниця – Велика Михайлівка

За словами голови ОДА, реалізація програми “Велике будівництво” суттєво змінить обличчя одеської медицини, підвищить її рівень, водночас закладаючи фундамент для подальших трансформацій. Окрім лікарень, триває будівництво і реконструкція дитячих садків, шкіл, спортивних закладів, а також автодоріг.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-