На Одещині відремонтували ділянку дороги Вінниця – Велика Михайлівка

На Одещині відремонтували ділянку дороги Вінниця – Велика Михайлівка

Велике будівництво
Укрінформ
В Одеській області за програмою Президента «Велике будівництво» завершився ремонт чергової ділянки дороги Р-33 Вінниця – Турбів – Гайсин – Балта – Велика Михайлівка. 

Як передає Укрінформ, про це повідомляється на офіційній сторінці програми у Фейсбуці.

«Протяжність відновленої ділянки становить 9 км (км 369 – км 378), вона межує з першою відремонтованою ділянкою дороги Р-33, яка з’єднує села Степанівку та Розалівку», - йдеться в повідомленні.

Дорога Р-33 проходить територією Вінницької та Одеської областей до міжнародного пункту пропуску Кучурган на кордоні з республікою Молдова. Донедавна цей автошлях регіонального значення називали одним із найбільш пошкоджених. Повністю завершити ремонт дороги планують у 2022 році.

«У 2020 році ремонтні роботи тривали на 7 ділянках автомобільної дороги Р-33 Вінниця – Турбів – Гайсин – Балта – Велика Михайлівка, загальною протяжністю 77 км. У 2021 році відремонтують 3 ділянки, протяжністю 35 км. На одній ділянці роботи вже завершено. Ще на двох ділянках дороги ведуться проєктні роботи», - зазначається у повідомленні.

Читайте також: На Чернігівщині відремонтують 75 кілометрів дороги Київ-Юнаківка

Як повідомляв Укрінформ, раніше координатор «Великого будівництва», заступник голови Офісу Президента Кирило Тимошенко заявив, що до кінця поточного року за президентською програмою відремонтують та побудують 4 500 км доріг державного значення і 2 000 км – місцевого.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-