Загибель мера Кривого Рогу: поліція розповіла про слідчий експеримент та смертельний постріл

Загибель мера Кривого Рогу: поліція розповіла про слідчий експеримент та смертельний постріл

Укрінформ
Постріл, внаслідок якого загинув мер Кривого Рогу Костянтин Павлов, було зроблено 15 серпня орієнтовно о 6:45 ранку.

Про це на брифінгу заявив заступник начальника Головного управління - начальник слідчого управління ГУНП у Дніпропетровській області Олег Сліпчук, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Приблизний час пострілу, за результатами відпрацювання прилеглої території, після встановлених додаткових свідків і очевидців, додаткових камер, які знаходилися поруч на будинках з будинком Павлова, слідство прийшло ближче до конкретного висновку, що саме о 6:45 ранку відбувся фатальний постріл, за результатами якого Павлов загинув", - поінформував Сліпчук.

Читайте також: Поліція розглядає дві версії у справі про загибель мера Кривого Рогу

За його словами, на самому місці події були виявлені 4 камери відеоспостереження, і одна з них знаходилася всередині будівлі, а саме - у холі будинку, де проживав Павлов.

"За результатами огляду цього відео співробітники поліції і слідчі встановили, що Павлов тривалий період часу знаходився у будинку сам. Тобто, у ніч перед цією подією будь-яких сторонніх осіб, і будь-якої інформації, яка б свідчила про перебування інших осіб (у той час у будинку, де проживав Павлов - ред.), при перегляді камер відеоспостереження не було встановлено", - зазначив Сліпчук.

Він сказав, що у ході розслідування слідчі за участю криміналістів у галузі балістичної експертизи, судово-медичних експертів провели слідчий експеримент, у ході якого було відтворено обстановку події, можливу траєкторію пострілу тощо.

Читайте також: Монастирський - про загибель мера Кривого Рогу: Попередньо можемо говорити про самогубство

"І можемо свідчити, що смерть Павлова наступила безпосередньо після одного пострілу з близької відстані", - поінформував правоохоронець.

Окремо він уточнив, що 27 серпня Офіс генпрокурора ухвалив рішення про доручення здійснення слідства у цій справі слідчим Головного слідчого управління Нацполіції.

Як повідомлялося, міського голову Кривого Рогу Костянтина Павлова було знайдено мертвим, із вогнепальним пораненням, на веранді його будинку.

Розглядалися три версії щодо цієї події: вбивство, самогубство, необережне поводження зі зброєю.

Читайте також: У Кривому Розі поховали загиблого мера Костянтина Павлова

Поліція також не виключає, що Павлова довели до самогубства.

Міністр внутрішніх справ Денис Монастирський заявив, що у справі щодо загибелі міського голови Кривого Рогу Костянтина Павлова попередньо можна говорити про самогубство.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-