У Кривому Розі поховали загиблого мера Костянтина Павлова

У Кривому Розі поховали загиблого мера Костянтина Павлова

Відео
Укрінформ
На Центральному кладовищі Кривого Рогу поховали міського голову Костянтина Павлова, який загинув від вогнепального поранення 15 серпня.

Церемонію прощання і похорону транслював на своїй сторінці у Фейсбуці телеканал "Перший Криворізький", повідомляє кореспондент Укрінформу.

Прощання з Павловим відбувалося в театрі ім.Т.Шевченка і тривало з 9.00 понад три години. Попрощатися із загиблим прийшло кілька тисяч містян. Після цього Павлова відспівали у Свято-Миколаївській церкві.

На кладовищі із прощальним словом виступили рідні та близькі загиблого, зокрема його син Юрій і колишній очільник Кривого Рогу Юрій Вілкул, якого Павлов змінив на цій посаді.

Читайте також: Загибель мера Кривого Рогу: поліція не знає, як відео з камер спостереження потрапило у мережу

Як повідомляв Укрінформ, 15 серпня міського голову Кривого Рогу Костянтина Павлова було знайдено мертвим, із вогнепальним пораненням на веранді його будинку у селі Вольне. Попередньо встановлено, що смерть настала з 6 до 7 ранку.

За інформацією начальника ГУНП в Дніпропетровській області Анатолія Щадила, розглядаються три версії щодо цієї події: вбивство, самогубство, необережне поводження зі зброєю. Поліція також не виключає, що Павлова довели до самогубства.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-