Загибель мера Кривого Рогу: поліція не знає, як відео з камер спостереження потрапило у мережу

Загибель мера Кривого Рогу: поліція не знає, як відео з камер спостереження потрапило у мережу

Доповнено
Укрінформ
Поліція наразі вивчає відео з камер спостереження, які були встановлені у домі мера Кривого Рогу Костянтина Павлова, тіло якого знайшли у його домі у неділю.

Про це на брифінгу повідомив начальник ГУНП в Дніпропетровській області Анатолій Щадило, передає кореспондент Укрінформу.

“Інформація, яка знаходилася на сервері, сьогодні обробляється, інших людей (окрім Павлова — ред.) ми на відео не бачимо. Сьогодні проводиться детальний аналіз (відеозаписів — ред.), вони досліджуються, з цією інформацією працюють фахівці. Телефон теж вилучений, з ним працюють фахівці”, - поінформував Щадило.

Відповідаючи на питання, представник поліції Дніпропетровської області зазначив, що йому невідомо, як ці записи потрапили в інтернет.

Зі свого боку заступник начальника Головного управління – начальник слідчого управління ГУНП в Дніпропетровській області, полковник поліції Олег Сліпчук уточнив, що рідні загиблого вночі прибули до місця проживання і слідчі дії з ними заплановані на понеділок.

Відповідаючи на питання, коли настала загибель Павлова, Сліпчук зазначив, що правоохоронці, відповідно до огляду тіла за участю судмедексперта, попередньо встановили можливість того, що ця подія сталася у ранковий час, це приблизно о 6:00, або о 6:30, або о 7-мій годині ранку.

За інформацією поліції, Павлов також був власником мисливської та травматичної зброї, зокрема, у нього був зареєстрований карабін.

Зокрема, правоохоронці наразі встановили під час огляду тіла наявність одного вогнепального поранення з мисливської зброї.

Читайте також: Загибель міського голови Кривого Рогу: поліція повідомила деталі

Щадило поінформував, що розглядається 3 версії щодо цієї події: вбивство, самогубство, необережне поводження зі зброєю. Поліція також не виключає і ту версію, що Павлова довели до самогубства. Як пояснили правоохоронці, ця версія буде розглядатися і ретельно перевірятися.

“Наразі створена слідчо-оперативна група з кращих фахівців слідства і кримінального блоку”, - зазначив Щадило.

Сліпчук додав, що до правоохоронців Дніпропетровщини також прибули спеціалісти з Києва, з Департаменту карного розшуку Нацполіції, з Головного слідчого управління Нацполіції.

Читайте також: Загибель мера Кривого Рогу: Президент заслухає керівників правоохоронних органів

Як повідомлялося, про смерть міського голови Кривого Рогу Костянтина Павлова 15 серпня поінформував у соцмережі народний депутат Вадим Рабінович (фракція ОПЗЖ).

Згодом поліція повідомила, що встановлює обставини смерті Криворізького міського голови. Розпочато кримінальне провадження за статтею 115 Кримінального кодексу України (Умисне вбивство).

За попередньою інформацією правоохоронців, тіло Павлова з вогнепальним пораненням було виявлено на веранді його будинку.

Директор Департаменту комунікації Міністерства внутрішніх справ Артем Шевченко поінформував, що слідство розглядає три версії загибелі мера Кривого Рогу Костянтина Павлова, якого знайшли застреленим на веранді його будинку: або вбивство, або самогубство, або необережне поводження зі зброєю.

Також раніше Телеграм-канал "Репортер UA" опублікував відео з камер відеоспостереження у будинку мера Кривого Рогу Костянтина Павлова.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-