Загибель мера Кривого Рогу: Президент заслухає керівників правоохоронних органів

Загибель мера Кривого Рогу: Президент заслухає керівників правоохоронних органів

Укрінформ
Президент Володимир Зеленський планує найближчим часом заслухати доповіді керівників правоохоронних органів щодо загибелі міського голови Кривого Рогу Костянтина Павлова.

Про це він повідомив у Твіттері, передає Укрінформ.

"Жахлива новина – знайдений мертвим з вогнепальним пораненням мер Кривого Рогу Костянтин Павлов... Подію активно розслідують. На місці – поліція й усі необхідні фахівці. Найближчим часом зберу керівників усіх правоохоронних органів та заслухаю їхні доповіді", - написав глава держави.

Водночас на своїй сторінці у Фейсбуці Президент уточнив, що планує завтра заслухати доповідь керівників правоохоронних органів щодо перших результатів розслідування обставин смерті міського голови Кривого Рогу.

"Конкретну та перевірену інформацію матимемо після проведення експертиз та перших кроків слідства. Триматиму цю справу під особистим контролем і наполягаю на регулярних звітах правоохоронців перед громадою Кривого Рогу", - зазначив Зеленський.

Він також висловив щирі співчуття близьким Павлова.

Читайте також: Загибель міського голови Кривого Рогу: поліція повідомила деталі

Як повідомлялося, про смерть міського голови Кривого Рогу Костянтина Павлова 15 серпня поінформував у соцмережі народний депутат Вадим Рабінович (фракція ОПЗЖ).

Згодом поліція повідомила, що встановлює обставини смерті Криворізького міського голови. Розпочато кримінальне провадження за статтею 115 Кримінального кодексу України (Умисне вбивство).

За попередньою інформацією правоохоронців, тіло Павлова з вогнепальним пораненням було виявлено на веранді його будинку.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-