На Дніпропетровщині відремонтували ліцей

На Дніпропетровщині відремонтували ліцей

Фото
Укрінформ
В Апостоловому на Дніпропетровщині за програмою Президента Володимира Зеленського «Велике будівництво» завершили реконструкцію останнього, найстаршого корпусу ліцею №3, побудованого в 1930-х роках.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Дніпропетровська ОДА.

На Дніпропетровщині за програмою "Велике будівництво" відремонтували ліцей

«Для школярів регіону осучаснюємо освітню інфраструктуру. Капітально відремонтованою зустріла учнів гімназія №33 у Дніпрі. Після реконструкції відчинив двері Апостолівський ліцей №3. Стильний, затишний, світлий», – зазначив голова обласної адміністрації Валентин Резніченко.

Читайте також: В Одесі відремонтували приймальне відділення лікарні – фото

У ході ремонту замінили старі перекриття, комунікації, покрівлю, вікна, двері, провели оздоблення. Також для класів і зон відпочинку придбали нові меблі. Всі приміщення мають сучасний яскравий дизайн.

Наразі в Апостолівському ліцеї завершують благоустрій подвір’я та сіють газонну траву. Для дітей вже працюють ігрові будиночки і гойдалки.

Читайте також: Вінниччина отримала перший транш на реконструкцію аеропорту

Як повідомляв Укрінформ, програма Президента «Велике будівництво» у 2021 році спрямована на проєкти соціальної інфраструктури та на економічний розвиток регіонів. За словами міністра розвитку громад та територій Олексія Чернишова, цьогоріч за програмою буде завершено близько 300 об’єктів соціальної інфраструктури.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-