«Велике будівництво» у Слов’янську: капремонт доріг триває у дві черги

«Велике будівництво» у Слов’янську: капремонт доріг триває у дві черги

Фото
Укрінформ
На Донеччині за програмою Президента «Велике будівництво» триває капітальний ремонт доріг у Слов’янську, який здійснюється у дві черги.

Як передає Укрінформ, про це повідомили в Донецькій обласній держадміністрації.

«Капітальний ремонт дороги по вул. Олекси Тихого триває у Слов’янську за президентською програмою «Велике будівництво», - йдеться у повідомленні.

Читайте також: До Маріуполя планують прокласти нову залізничну магістраль

Реалізацію проєкту «Капітальний ремонт доріг по вул. Криворізька, вул. Олекси Тихого, вул. Сучасна у місті Слов’янськ - це перша черга робіт.

Проєктом передбачено виконання ремонту ділянки автодороги довжиною 2,7 км з влаштуванням пішохідних тротуарів, посадкових майданчиків та автопавільйонів, острівків безпеки руху пішоходів.

«Велике будівництво»: У Слов’янську ремонтують дороги / Фото: dn.gov.ua

У поточному році планується відремонтувати ділянку 1,5 км: буде виконано ремонт основної проїзної частини, влаштування нового бортового каменю.

В ОДА нагадали, що цей ремонт у Слов’янську здійснюється у дві черги. Загальна довжина 6,368 км. Термін виконання робіт згідно з умовами договору до 30 жовтня 2022 року.

Читайте також: Глави ОДА трьох південних областей просять включити до «Великого будівництва» трасу М-14

Як повідомляв Укрінформ, за програмою президента «Велике будівництво» в Україні заплановано ремонт 6,5 тис. км доріг до кінця 2021 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-