Глави ОДА трьох південних областей просять включити до «Великого будівництва» трасу М-14

Глави ОДА трьох південних областей просять включити до «Великого будівництва» трасу М-14

Укрінформ
Керівники Миколаївської, Одеської та Херсонської облдержадміністрацій звернулися до Президента України з проханням включити до програми "Велике будівництво" розбудову міжнародної траси М-14.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба Миколаївської ОДА у Фейсбуці.

«Очільники трьох південних областей звернулись до Президента України щодо розбудови 4-х смугової автомобільної дороги на Одесу та включення проєкту у «Велике будівництво», - йдеться у повідомленні.

Читайте також: В Україні нарахували 169 аварійних мостів

Зазначається, що траса М-14 – є основною транспортною артерією, що з’єднує найбільші портові міста України та забезпечує логістику вантажовідправлень між південними та східними регіонами країни. Однак, враховуючи, що дорога побудована за радянських часів, у сучасних умовах використання її є неефективним та небезпечним. Отож, на думку керівництва південних областей України, потрібна реконструкція з доведенням її до І категорії та влаштування не менш як чотирьох смуг руху.

Читайте також: На Вінниччині відкрили рух дорогою Немирів – Ямпіль

Як повідомляв Укрінформ, заступник голови Офісу Президента, координатор "Великого будівництва" Кирило Тимошенко розповів, що у 2021 році за цією програмою буде відремонтовано або збудовано 6 500 км доріг і 150 мостів по всій Україні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-