На Вінниччині відкрили рух дорогою Немирів – Ямпіль

На Вінниччині відкрили рух дорогою Немирів – Ямпіль

Велике будівництво
Укрінформ
На Вінниччині у четвер, 2 вересня, відкрили рух відремонтованою у межах програми президента «Велике будівництво» дорогою Р-08 Немирів – Ямпіль.

Про це повідомляє департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Вінницької ОДА, передає Укрінформ.

Зазначається, що дорога Р-08 Немирів – Ямпіль, яка веде до будівництва міжнародного мосту Ямпіль-Косеуць через р. Дністер, є частиною основного маршруту з Києва до Кишинева. Ремонт 116 км цієї магістралі було виконано за 90 днів генеральним підрядником - спільним українсько-німецьким підприємством «Автострада» з використанням сучасних технологій та забезпеченням відповідних вимог щодо освітлення, облаштування узбіч тощо.

Відремонтована дорога передує прикордонному пункту пропуску перед майбутнім мостом. На даній автодорозі відремонтовано 8 мостових споруд, перевлаштовані та подовжені 55 водопропускних труб. Загальна кількість асфальтобетону, укладена на відрізку Р-08, складає 565 тис. тонн.

Загалом, у ході робіт використано 1,2 млн тонн кам’яних матеріалів.

Наразі завершується влаштування тротуарів та з’їздів, впорядкування зупинок.

Компанія-підрядник запевняє, що гарантійний термін служби дорожнього полотна – 7 років.

Читайте також: На Вінниччині розпочалися підготовчі роботи до будівництва мосту на Дністрі

Як повідомлялось, 1 серпня дорожники розпочали підготовчі роботи найбільшого проєкту «Великого будівництва» на Вінниччині – мосту Ямпіль - Косеуць. Його зведення - це один із пунктів меморандуму, підписаного президентами Молодови та України – Майєю Санду та Володимиром Зеленським.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-