Постраждалі у ДТП з вантажівкою на Львівщині діти у важкому стані – лікарі

Постраждалі у ДТП з вантажівкою на Львівщині діти у важкому стані – лікарі

Укрінформ
Діти, які постраждали внаслідок ДТП у місті Рудки Самбірського району Львівщини 3 вересня, в стабільно важкому стані та вже перенесли по кілька операцій.

Про це у Фейсбуці повідомила пресслужба Львівської міської дитячої клінічної лікарні, передає Укрінформ.

«Дівчинка Таня, 10 років – стан стабільно важкий, обумовлений політравмаю, закритою черепно-мозковою травмою, забоєм головного мозку важкого ступеня, мозкова кома 2, закритою травмою грудної клітки, тупою травмою живота, травматичною ампутацією лівої нижньої кінцівки на рівні нижньої третини стегнової кістки. У дівчинки множинні переломи тазу, нижніх та верхніх кінцівок", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що завдяки злагодженій роботі лікарів Дитячої лікарня на Орлика, Львів та колег з КНП "8-а міська клінічна лікарня м. Львова", життя дівчинки вдалося зберегти. Їй вже було проведено 2 оперативні втручання за життєвими показами.

Читайте також: На Житомирщині автобус зіткнувся з вантажівкою – є загиблий

За словами лікарів, дівчинка отримує інтенсивну медикаментозну терапію. Поруч з нею знаходиться її мама, а також лікарі інтенсивної терапії, які 24/7 надають необхідне лікування для дитини.

«Дівчинка Анастасія, 15 років - стан стабільно-важкий, обумовлений політравмою, травматичним шоком, переломом кісток тазу, відкритою черепно-мозковою травмою, травмою хребта. Дівчинці проведено 2 оперативних втручання, на сьогодні отримує всю необхідну медичну допомогу, розпочато харчування. Біля неї знаходяться її рідні», - повідомляють лікарі про другу дитину.

Обом дітям проведено КТ в режимі політравми. Щодня консиліум лікарів обговорює подальшу тактику лікування.

Як повідомлялося, у 10-річної Тетяни внаслідок ДТП загинув тато Качмар Володимир. Небайдужих просять про фінансову допомогу на лікування дівчинки. Як зазначає родичка Юлія Фабіровська, в сім‘ї, крім Тані, є ще дві доньки, найстарша з яких має діагноз ДЦП з народження.

Читайте також: Смертельна ДТП на Львівщині: поліція уточнила кількість жертв і повідомила нові подробиці

3 вересня в місті Рудки сталася смертельна ДТП: водій тягача не впорався з керуванням, унаслідок чого автомобіль із причепом вилетів на тротуар, збив електроопору, в’їхав у магазин та перекинувся. Від отриманих травм водій та ще дві людини померли на місці.

Фото: Альона Николаєвич

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-