На Львівщині фура врізалася в магазин - четверо загиблих

На Львівщині фура врізалася в магазин - четверо загиблих

Фото
Укрінформ
В місті Рудки Самбірського району Львівської області у вантажівки відмовили гальма, після чого машина вилетіла на тротуар і в’їхала в магазин. Загинули четверо людей, серед них дитина.

Про це з місця ДТП повідомила Укрінформу фотокор Альона Николаєвич.

«У Рудках страшна аварія: у фури відмовили гальма і вона вилетіла на тротуар, врізалась в магазин і перекинулася. Тут працюють медики і поліція. За попередньою інформацією, четверо загиблих, дівчинка в лікарні померла, а ще одну людину у важкому стані забрала швидка», - поінформувала вона.

За словами очевидців, водій, зрозумівши ситуацію, намагався попередити людей на вулиці сигналом.

На Львівщині фура врізалася в магазин, загинули п'ятеро людей / Фото: Альона Николаєвич

Читайте також: На Прикарпатті у ДТП постраждали троє неповнолітніх

За наявною інформацією, вантажівка перевозила 20 тонн щебеню і рухалася зі швидкістю близько 100 км/год.

Як уточнила поліція Львівської області, дорожньо-транспортна пригода сталася близько 16.20 на вулиці Самбірській у місті Рудки. Як попередньо встановили правоохоронці, водій сідлового тагяча «Рено» не впорався з керуванням, виїхав на тротуар, збив електроопору та в'їхав у продуктовий магазин.

«Від тілесних ушкоджень, отриманих внаслідок ДТП, водій вантажівки та ще дві жінки загинули на місці події. Крім того, травми отримала неповнолітня дівчина-пішохід, яка була доставлена до лікарні. Незважаючи на зусилля медиків, потерпіла померла у медзакладі. Особи усіх учасників ДТП встановлюються», - зазначено у повідомлені.

На місці події працюють слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту поліції Львівщини та територіального підрозділу поліції.

Фото Альони Ніколаєвич

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-