На Донеччині два шкільні класи пішли на самоізоляцію через COVID-19

На Донеччині два шкільні класи пішли на самоізоляцію через COVID-19

Укрінформ
На початку нового навчального року в Донецькій області два шкільні класи пішли на самоізоляцію у зв’язку з інфікуванням коронавірусом.

Як передає кореспондент Укрінформу, про це повідомила на брифінгу у Краматорську директор департаменту освіти і науки Донецької ОДА Тетяна Сідашева.

«Ми розпочали моніторинг захворюваності учнів і вчителів. На вчорашній день у нас захворіли двоє учнів і шість учителів. Два класи фактично: у Добропільській та Миколаївській громадах. Діти пішли на самоізоляцію через те, що захворіли їхні однолітки і вчителі», - розповіла Сідашева.

Вона зазначила, що саме в цих громадах - низький відсоток щеплення педагогічних працівників. І ще раз закликала освітян, а також батьків учнів активніше долучатися до вакцинації проти COVID-19.

Читайте також: У дитсадку на Буковині - COVID-спалах: захворіли шестеро працівників та двоє дітей

В ОДА нагадали, що станом на 3 вересня перше щеплення проти COVID-19 зробили 204 973 жителі Донеччини, обидві дози отримали 150 207 осіб.

За останніми даними, на Донеччині підтверджено 94 084 випадки інфікування коронавірусом, у тому числі 2481 летальний, одужали 90 083 осіб.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-