У Конотопі відремонтували приймальне відділення лікарні – фото

У Конотопі відремонтували приймальне відділення лікарні – фото

Велике будівництво
Укрінформ
На Сумщині відкрили після реконструкції відділення екстреної медичної допомоги Конотопської центральної районної лікарні ім. Академіка Михайла Давидова.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба Сумської ОДА. 

Зазначається, що приймальне відділення стало четвертим із семи, які планують відкрити в області за програмою Президента Володимира Зеленського “Велике будівництво”.

За словами очільника області Дмитра Живицького, модернізоване відділення у Конотопі стало одним із двох найкращих на Сумщині. Така сама модель є і в Сумській обласній лікарні.

У медзакладі збудували сучасний в’їзд для прийняття пацієнтів, облаштували відділення для реєстрації, три палати на 4 ліжка для тимчасового перебування пацієнтів, реанімаційну палату, профільні кабінети лікарів та інших медпрацівників, санітарну кімнату для людей з інвалідністю та окрему палату для осіб з агресивною поведінкою.

Також приймальне відділення Конотопської ЦРЛ отримало сучасний комп’ютерний томограф.

За президентською програмою “Велике будівництво” не лише відновлюють саму будівлю - медзаклади отримують сучасну медтехніку, автомобілі швидкої допомоги. Напередодні Сумщина отримала 15 таких машин.

Читайте також: У Жмеринці відкрили оновлене приймальне відділення лікарні

Загалом на реконструкцію приймального відділення екстреної медичної допомоги Конотопської ЦРЛ виділили 13 млн грн. З них 6 млн грн – кошти державного бюджету, 7 млн грн – міського бюджету.

У Конотопі за програмою "Велике будівництво" відремонтували приймальне відділення лікарні / Фото: Сумська ОДА

Як повідомлялось, на Сумщині за президентською програмою “Велике будівництво” планують відкрити 7 приймальних відділень. Вартість усіх 7 об’єктів становила майже 86,6 млн гривень.

Раніше Президент України Володимир Зеленський заявляв, що за програмою “Велике будівництво” у кожній області України з’являться лікарні нового формату, які відповідатимуть рівню провідних європейських клінік.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-