У Дніпрі відкрили рух під новозбудованим шляхопроводом на об'їзній

У Дніпрі відкрили рух під новозбудованим шляхопроводом на об'їзній

Велике будівництво
Укрінформ
У Дніпрі відкрився рух транспорту під новозбудованим шляхопроводом по вулиці Аеропортівській, що входить до складу Південного обходу міста.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба Державного агентства автомобільних доріг України (Укравтодор) у Фейсбуці.

Зазначається, що шляхопровід будували упродовж двох місяців за програмою Президента Володимира Зеленського «Велике будівництво». Під час його зведення рух ділянкою траси Н-08 Бориспіль — Дніпро — Запоріжжя — Маріуполь (під’їзд до аеропорту м. Дніпро) було перекрито. Наразі всі обмеження знято. Для того, щоб це скоріше стало можливим, мостобудівникам довелося працювати цілодобово. На самому шляхопроводі роботи перебувають на фінішному етапі.

«Південний обхід м. Дніпро — ще один український довгобуд. Будівельні роботи тут розпочали ще у 2012 році, планували завершити їх у 2014 році. Через брак фінансування роботи припинили. Протяжність обходу: 7,1 км. За попередні 7 років влаштовано 3,5 км дороги, однак лише у нижньому шарі», — йдеться у повідомленні.

Роботи активізувалися тільки після того, як об'єкт був включений до програми «Велике будівництво».

Читайте також: На Волині відремонтували дороги до Шацьких озер

Як повідомляв Укрінформ, Володимир Зеленський напередодні особисто відвідав деякі дороги Дніпропетровщини, що відновлюються за «Велике будівництво». Загалом у межах програми цього року в області планують відремонтувати 387 км доріг.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-