Керівником Слов'янської ВЦА призначили ексмера Вадима Ляха

Керівником Слов'янської ВЦА призначили ексмера Вадима Ляха

Фото
Укрінформ
Керівником Слов'янської військово-цивільної адміністрації призначено ексмера Вадима Ляха.

Як передає Укрінформ, про це 5 серпня повідомили в Донецькій військово-цивільній обласній держадміністрації

«Заступник голови Донецької облдержадміністрації Вадим Філашкін представив активу громади новопризначеного керівника Слов'янської міської військово-цивільної адміністрації Краматорського району Вадима Ляха сьогодні, 5 серпня», - йдеться у повідомленні.

Лях подякував за високу довіру та зазначив, що докладе максимум зусиль для розвитку громади.

«Впевнений, що мій досвід роботи, здобутий на посаді міського голови, знадобиться при новому призначенні. Перше питання, яке треба вирішити, – це бюджет. Це дасть можливість впевнено працювати всім відділам створеної ВЦА», - сказав Лях.

В ОДА нагадали, що Ляха призначено на посаду розпорядженням голови Донецької облдержадміністрації, керівника обласної військово-цивільної адміністрації від 04.08.2021 №71/7-21-рк.

Як повідомлялося, 26 травня Президент Володимир Зеленський видав указ про створення Слов'янської військово-цивільної адміністрації.

Читайте також: У Слов’янську учасники АТО протестували проти призначення нового голови ВЦА

Перед цим Слов’янський міський голова Вадим Лях виступив за розпуск міськради, тимчасове введення на території міста військово-цивільної адміністрації та призначення позачергових місцевих виборів. Він пояснив, що у міськраді останні 5 місяців постійно йде саботаж роботи міського голови, і не знаходиться компромісних рішень.

Фото: dn.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-