На Волині ремонтують дорогу біля кордону з Білоруссю - відео

На Волині ремонтують дорогу біля кордону з Білоруссю - відео

Велике будівництво
Укрінформ
На Волині в межах проєкту «Велике будівництво» оновлюють міжнародну автомагістраль М-19 біля українсько-білоруського кордону.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Волинська обласна державна адміністрація.  

«На автомагістралі міжнародного значення М-19 від пункту пропуску «Доманове» – «Мокрани» на українсько-білоруському кордоні дорожники розпочали вкладати основу дорожнього покриття та перший шар асфальту», - зазначає Волинська ОДА.

За їхньою інформацією, йдеться про 7-кілометрову ділянку автошляху М-19 Доманове (на м.Брест) – Ковель – Чернівці – Тереблече (на м.Бухарест) на під'їзді до пункту пропуску «Дома́нове» – «Мокрани».

«Активні ремонтні роботи проводяться і на сусідній ділянці автодороги М-19 – на 7-кілометровому відрізку до села Гірники (км 8 – км 15) укладено перший шар асфальту», - повідомляє Волинська ОДА.

Тут зазначають , що дорожники завершили асфальтувати 30 км дороги М-19 із 54 км, які ремонтують. Автомагістраль М-19 на території Волинської області відновлять до кінця року.

Читайте також: На Закарпатті ремонтують відразу чотири прикордонні дороги

Проєкт «Велике будівництво» торік започаткував Президент України Володимир Зеленський з метою масштабної розбудови якісної інфраструктури України. Основна задача проєкту в 2021 році — будівництво чи реконструкція 6,6 тис. км доріг, 74 шкіл, 54 дитсадків, 28 медичних закладів, понад 140 приймальних відділеннь та 340 медичних амбулаторій у сільській місцевості, 24 басейнів та 78 інших спортивних об’єктів та по всій країні.

Фото: voladm.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-