На Луганщині перекинулася маршрутка - п’ятеро постраждалих

На Луганщині перекинулася маршрутка - п’ятеро постраждалих

Фото
Укрінформ
ДТП сталася на трасі «Старобільськ – Луганськ» поблизу Щастя. П’ятеро пасажирів госпіталізовані.

Як передає Укрінформ, про це в Фейсбуці повідомила начальниця відділу комунікації поліції Луганської області Тетяна Погукай.

«Сьогодні, 23 липня, до чергової частини Щастинської поліції надійшло повідомлення про те, що на автодорозі Н-21 смт. Новоайдар сталася ДТП, є постраждалі. Співробітниками слідчо-оперативної групи та сектору реагування патрульної поліції, які прибули на місце події, встановлено, що приблизно о 15.50 на автодорозі Н-21 сталася ДТП за участю пасажирського автомобіля «MERSEDES-BENZ SPRINTER» під керуванням 55-річного водія», - йдеться в повідомленні.

ДТП на Луганщині/Фото: Тетяна Погукай, Facebook

Мікроавтобус рухався з смт. Станиця-Луганська до м. Харків з шістьма пасажирами. Водій не вибрав безпечну швидкість руху, не впорався з керуванням та допустив виїзд автомобілю за межі проїжджої частини у кювет.

Читайте також: ДТП з потягом і фурою на Закарпатті: постраждали п’ятеро осіб

Внаслідок ДТП пасажири отримали тілесні ушкодження різного ступеню тяжкості. Постраждалим на місці пригоди медиками та поліцейськими була надана допомога та п'ятеро з них були госпіталізовані до лікарні.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за статтею 286 КК України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-