На Дніпропетровщині затримали пацієнта психлікарні, підозрюваного у вбивстві медика

На Дніпропетровщині затримали пацієнта психлікарні, підозрюваного у вбивстві медика

Фото
Укрінформ
На Дніпропетровщині затримали підозрюваного у вбивстві 54-річного медбрата психлікарні. 

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Відділ комунікації поліції Дніпропетровської області за матеріалами Криворізького РУП.

"Впродовж двох днів нападник переховувався в різних місцях. Сьогодні, 20 липня, вранці поліцейські затримали його за 50 км від місця скоєння злочину в одному з будинків у селі Зелене Інгулецького району", - зазначається в повідомленні.

Чоловіка доставили до поліції для з’ясування всіх обставин злочину. Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Читайте також: «Київського терориста», який погрожував підірвати «Леонардо», знову відправили до психлікарні

На пошуки зловмисника було орієнтовано весь особовий склад районної та міської поліції. Правоохоронці спільно з кінологами опрацювали місцевість та прилеглу до місця злочину територію. Вони перевірили всі можливі шляхи відходу зловмисника, закинуті будівлі, лісосмуги. Завдяки взаємодії правоохоронців з місцевими жителями підозрюваного у вбивстві вдалося затримати.

18 липня близько 7-ї ранку до поліції надійшло повідомлення про те, що 21-річний пацієнт психіатричної лікарні вбив працівника медзакладу та втік з місця злочину. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Читайте також: «Мінер» столичного мосту Метро пробуде ще пів року в психлікарні - адвокати

За інформацією "Днепр оперативный", злочин стався на території Гейківської обласної психоневрологічної лікарні, що неподалік Кривого Рогу. Закривавлене тіло 54-річного колеги вранці 18-го липня знайшла медична сестра. Вона й викликала правоохоронців. Попередньо відомо, що жертву позбавили життя чисельними ударами по голові металевою ніжкою від стільця. Про підозрюваного кажуть: мав кілька судимостей за майнові злочини. Під час перебування в спеціалізованому медзакладі вирізнявся агресивною поведінкою.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-