На Буковині відновлюють під’їзди до кордону з Молдовою - відео

На Буковині відновлюють під’їзди до кордону з Молдовою - відео

Велике будівництво
Укрінформ
На Буковині за програмою «Велике будівництво» розпочали відновлювати дорогу Р-63/Н-03/ – Вартиківці – КПП «Сокиряни» з під’їздами до КПП «Росошани» та КПП «Кельменці».

Про це у Фейсбуці повідомляє Служба автомобільних доріг (Укравтодор), передає Укрінформ. 

"Поточним середнім ремонтом буде охоплено 3 відрізки, загальною довжиною понад 15 км. Велика дорожня техніка працює на межі міста Сокиряни. Підрядник виконав підготовчі роботи. Відфрезерував 2 кілометри зруйнованого дорожнього покриття, яке втратило свою несучу здатність та влаштував шар основи з ЩПС обробленої цементом", - йдеться у повідомленні.

Щодо інших двох ділянок, то від села Іванівці до межі з колишнім Сокирянським районом незабаром стартують підготовчі роботи для виконання поточного середнього ремонту.

Відтинок межі села Сербичани Сокирянської ОТГ потребує ремонту, оскільки вкритий тріщинами. Найближчим часом тут розпочнуться підготовчі роботи.

"Ремонт 15 кілометрів дороги буде виконаний із використанням якісних матеріалів та сучасних технологій, у тому числі, регенерація основи дорожнього покриття методом холодного ресайклінгу. Дорожники дотримуються графіку проведення ремонтних робіт, працюють без вихідних", - зазначили в Укравтодорі.

Читайте також: До КПП на кордоні з Румунією капітально ремонтують ділянку дороги

Траса Р-63 - дорога регіонального значення, яка веде до КПП «Сокиряни», що на кордоні з Республікою Молдова. Дорога знаходиться у межах Чернівецькій області.

Як повідомляв Укрінформ, раніше заступник голови ОП, координатор «Великого будівництва» Кирило Тимошенко заявив, що план програми на цей рік – збудувати і оновити 6500 км доріг та 245 штучних споруд.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-