До КПП на кордоні з Румунією капітально ремонтують ділянку дороги

До КПП на кордоні з Румунією капітально ремонтують ділянку дороги

Велике будівництво
Укрінформ
За програмою "Велике будівництво" у Чернівецькій області капітально ремонтують 5 кілометрів дороги, яка веде до недобудованого пункту пропуску "Дяківці". Після завершення ремонту ширина дороги становитиме 7 метрів.

Про це повідомляє у Фейсбуці Служба автомобільних доріг у Чернівецькій області, передає Укрінформ. 

"За гроші з держбюджету на виконання президентської програми «Велике будівництво» капітально ремонтуємо дорогу до українсько-румунського рубежу. Йдеться про а/д Т-26-04 Чернівці – Герца – КПП «Дяківці», км 31+140 – км 35+995. Ремонтом охоплено ділянку протяжністю майже 5 кілометрів", - ідеться у повідомленні.

Дорожники зазначають, що підрядник розширює проїзну частину для того, щоб дорога відповідала 4-й категорії. Після завершення земляних робіт ширина дороги збільшиться до 7 метрів.

На ділянці дороги, де ведеться ремонт, розташовані 9 штучних споруд та 36-метровий міст. На мостовій споруді вже виконано роботи з посилення проміжної опори.

Читайте також: В Україні за два роки оновлять понад 600 км доріг до міжнародних пунктів пропуску - ОП

"Проєктом передбачено влаштування на цій ділянці дороги двох шарів асфальтобетону, нанесення горизонтальної дорожньої розмітки, знаків, бар’єрного огородження та впорядкування узбіч", - додали в обласній Службі автодоріг.

Згідно з проведеними закупівлями, вартість капітального ремонту становить майже 78 млн гривень. Підрядник зобов'язався завершити всі роботи до кінця цього року.

Як повідомляв Укрінформ, добудову пункту пропуску "Дяківці" у Чернівецькій області планують завершити до 24 серпня цього року. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-