Шкарлет у Маріуполі обговорив розвиток освіти в регіоні

Шкарлет у Маріуполі обговорив розвиток освіти в регіоні

Укрінформ
Міністр освіти і науки України Сергій Шкарлет зустрівся із міським головою Маріуполя Донецької області Вадимом Бойченком і обговорив з ним розвиток освіти в регіоні.

Як передає Укрінформ, про це міністр, який сьогодні та завтра перебуває з робочою поїздкою на Донеччині, повідомив у Телеграмі.  

"Зустрівся з міським головою Маріуполя Вадимом Бойченком. Обговорили низку питань щодо розвитку освіти в регіоні, зокрема, організацію безпечного освітнього середовища та вдосконалення формули розподілу освітньої субвенції", - йдеться у повідомленні.

Шкарлет підкреслив, що якісна і доступна освіта для кожного здобувача – ключові пріоритети міністерства.

Читайте також: Дистанційне навчання не таке погане, як пишуть деякі ЗМІ - Міносвіти

"Поінформував місцеву владу про роботу команди МОН з оновлення змісту загальної середньої, сучасної професійної освіти та розвитку освіти дорослих. Діалог із представниками органів місцевого самоврядування є важливим для ефективної співпраці на благо громади та успішної реалізації освітніх реформ", - підкреслив Шкарлет.

Як повідомляв Укрінформ, 25 червня Шкарлет презентував структуру Національного технопарку з підвищення якості освіти, в якому передбачатимуться 7 хабів та сервісні центри.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-