На Київщині затримали викрадачів елітних автомобілів

На Київщині затримали викрадачів елітних автомобілів

Фото
Укрінформ
Поліцейські затримали чотирьох учасників злочинної групи, які викрадали автомобілі преміум-класу у Броварському та Бориспільському районах Київської області.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє поліція Київської області у Фейсбуці.

"Встановлено, що організатором незаконної діяльності став 26-річний киянин, який вже притягувався до кримінальної відповідальності за аналогічні злочини та нині перебуває під слідством за збут наркотиків", - ідеться у повідомленні.

Правоохоронці провели шість санкціонованих обшуків за місцями проживання фігурантів та у їхніх автомобілях і вилучили знаряддя злочинів, номерні знаки, наркотичні речовини, банківські картки, мобільні телефони.

Читайте також: Застава для викрадача авто відтепер залежатиме від вартості вкраденого – МВС

Автокрадії затримані згідно зі ст. 208 (затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України. Ними виявились молодики віком від 26 до 31 року, уродженці Чернігівської області. Деякі раніше були засуджені.

Підозрюваним інкримінують ч.3 ст.289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від 8 до 12 років з конфіскацією майна або без такої. Вирішується питання про оголошення підозри. Запобіжний захід обере суд.

Читайте також: На Житомирщині копа, що вибивав «зізнання» з підлітків, викрили на новому факті катування

Як повідомляв Укрінформ, у червні в столиці працівники поліції затримали киянина, який «спеціалізувався» на викраданнях автомобілів. Наразі фігурант перебуває під вартою.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-