Військовий, який поранив на Житомирщині 9-річного хлопчика, був напідпитку - МВС

Військовий, який поранив на Житомирщині 9-річного хлопчика, був напідпитку - МВС

Укрінформ
Військовий, який напередодні завдав 9-річному хлопчику у Новограді-Волинському на Житомирщини важке вогнепальне поранення, перебував у нетверезому стані.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомив заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко.

«З великою вірогідністю винуватцем цієї трагедії став знайомий батька дитини, військовослужбовець, який напередодні приїхав у гості та у стані алкогольного сп’яніння із табельної зброї вистрелив в дитину. Зараз він затриманий поліцією, і утримується в слідчому ізоляторі. Йому інкримінується нанесення хлопчику тяжких тілесних ушкоджень», - йдеться у повідомленні.

Читайте також: На Миколаївщині п'яний мисливець підстрелив дитину

За словами Геращенка, наскрізне поранення спини дитина отримала у себе вдома.

Наразі стан хлопчика вкрай важкий, у нього підозра на компресійний перелом хребта. Він перебуває у непритомному стані.

Також, як повідомляє Спеціалізована прокуратура у військовій та оборонній сфері Центрального регіону, підозрюваний не визнає своєї вини.

«Сьогодні, 13.07.2021, затриманому вручено повідомлення про підозру за ч. 1 ст. 121 КК України, тобто в умисному заподіянні тяжких тілесних ушкоджень. Вину останній не визнав, при цьому пояснив, що злочин вчинив з необережності», - інформують у прокуратурі.

Як повідомляв Укрінформ, на Житомирщині затримали військовослужбовця, який напередодні завдав важке вогнепальне поранення 9-річному хлопчику. З місця події вилучили кулю калібром 9 мм та інші речові докази. Дитину доправили авіацією із Новограда-Волинського в столичний «Охматдит».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-