На Житомирщині військовий поранив 9-річного хлопчика – дитина в реанімації

На Житомирщині військовий поранив 9-річного хлопчика – дитина в реанімації

Укрінформ
На Житомирщині затримали військовослужбовця, який напередодні завдав важке вогнепальне поранення 9-річному хлопчику.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє відділ комунікації поліції Житомирської області.

«Було встановлено, що до завдання дитині вогнепального поранення причетний житель м. Києва, військовослужбовець, знайомий батька, який приїхав напередодні. Попередньо, подія сталась унаслідок необережного поводження зі зброєю. У ході невідкладного обшуку в його автомобілі були виявлені та вилучені зброя, у тому числі автоматична, різнокаліберні боєприпаси та вибухонебезпечні речовини», - розповів начальник ГУНП області Юрій Олійник.

Зазначається, що 12 липня до реанімаційного відділення лікарні у Новограді-Волинському потрапив 9-річний хлопчик із наскрізним вогнепальним пораненням спини.

За попередньою інформацією, подія нібито відбувалась на березі місцевої річки. Однак у ході встановлення обставин це не підтвердилося.

У результаті огляду за місцем проживання пораненого хлопчика правоохоронці виявили докази того, що інцидент трапилося в обійсті.

З місця події вилучили кулю калібром 9 мм та інші речові докази.

За словами Олійника, поліція затримала військового та розпочала кримінальне провадження за ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) КК України.

Наразі вирішується питання про транспортування пораненого хлопчика за допомогою авіації МВС із Новограда-Волинського до Національної дитячої спеціалізованої лікарні МОЗ.

Фото: ГУ Нацполіції у Житомирській області

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-