На Херсонщині завершують капремонт мосту - відео

На Херсонщині завершують капремонт мосту - відео

Велике будівництво
Укрінформ
На Херсонщині у селищі Верхній Рогачик за програмою "Велике будівництво" завершують капремонт мосту, який востаннє ремонтували майже 60 років тому.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє офіційний сайт Херсонської ОДА

«У рамках програми «Велике Будівництво» у смт Верхній Рогачик завершується капітальний ремонт мосту, що знаходиться на дорозі загального користування місцевого значення О220505 Мала Лепетиха – Верхній Рогачик, км 12+445», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що у 2019 році міст на цій дорозі, за результатами обстеження, визнали аварійно-небезпечним, його конструкція не відповідала сучасним вимогам будівництва та безпеки в експлуатації. Щоб попередити повну руйнацію, розпочався капітальний ремонт об’єкту. Зокрема, підрядною організацією влаштовано трубу ViaCon, яка вперше застосовується в області і саме на мережі автомобільних доріг місцевого значення.

Міст було збудовано у 1928 році, в останнє його ремонтували майже 60 років тому.

Читайте також: Новий міст у Кременчуці збудують за три роки

Завершити роботи на об’єкті планують до кінця липня.

Як повідомляв Укрінформ, раніше координатор програми "Велике будівництво", заступник голови Офісу Президента Кирило Тимошенко розповів, що у 2021 році по всій Україні буде відремонтовано та побудовано 6 500 км доріг європейської якості та 150 мостів.

Фото: khoda.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-