У Херсоні влаштували ековечірку, присвячену Дніпру

У Херсоні влаштували ековечірку, присвячену Дніпру

Фото
Укрінформ
У Херсоні організували ековечірку, присвячену Дню Дніпра та Всесвітньому дню відмови від пластикових пакетів.

Як передає Укрінформ, про це 11 липня повідомив офіційний сайт Херсонської міської ради.

«Екологічна вечірка до Дня Дніпра та до всесвітнього дня відмови від пластикових пакетів відбулась на пляжі Гідропарку 10 липня. Для гостей підготували багато розваг і локацій. Від самого ранку усі охочі могли протестувати каяки, байдарки та САП-дошки», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що локацій та розваг побільшало вже після офіційного відкриття свята. Усі охочі могли долучитись до майстер-класу із сортування сміття чи навчитись робити орігамі або прикрасити себе за допомогою аквагриму. За свої таланти можна було отримати призи. Для цього, наприклад, треба було взяти участь у конкурсі на кращу фігуру із піску чи відповісти правильно на питання вікторини про річку Дніпро. Або виграти перегони на байдарках.

Учасниками ековечірки стали танцювальні колективи міста та завсідники «Поетичної шафи». Також по піску продефілювали моделі, презентуючи авторські екологічні торбинки.

А завершили суботній вечір запальним майстер-класом із бачати від студії соціальних танців та дискотекою на березі річки.

Читайте також: У Херсоні водолази підняли з дна Дніпра 400 кілограмів сміття

Зазначається, що подібними активностями організатори хотіли звернути увагу херсонців на екологічні проблеми річок.

Організатори заходу - Національний природний парк «Нижньодніпровський», Центр екологічної інформації обласної універсальної наукової бібліотеки ім. Олеся Гончара, управління молоді та спорту Херсонської міської ради. Партнером заходу виступила також Херсонська міська рада.

Як повідомляв Укрінформ, у Херсоні під час акції «А що на дні Дніпра? Пошук не скарбів» до Міжнародного дня Дніпра водолази дістали з дна річки і показали містянам викинуте у неї сміття.

Фото:  Херсонська міська ради

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-