Для лікарень у зоні ООС надійшов гуманітарний вантаж із Франції на ₴3 мільйони

Для лікарень у зоні ООС надійшов гуманітарний вантаж із Франції на ₴3 мільйони

Укрінформ
У рамках міжнародної стратегічної ініціативи «Допомога Схід» із Франції до Краматорська прибув черговий автопотяг з гуманітарним вантажем медичного призначення вартістю понад 3 мільйони гривень.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомляє пресслужба командування Об’єднаних сил.

За словами засновника ініціативи «Допомога Схід», командувача Об’єднаних сил Збройних сил України генерал-лейтенанта Сергія Наєва, вантаж призначено для закладів охорони здоров’я, що розташовані у районі проведення операції Об'єднаних сил.

«Допомогу отримають міські та дитячі лікарні Краматорська, Маріупольський військовий госпіталь та лікарня міста Торецьк», - повідомив Наєв.

Він додав, що для потреб медичних закладів надійшло, зокрема, 84 багатофункціональних ліжка для реанімаційних та хірургічних відділень, спеціалізовані ліжка з магнітним захистом для людей з проблемами орієнтації у просторі, ортопедичні матраци та медичні розхідники.

Читайте також: Минулого тижня Червоний Хрест відправив ще 17 вантажівок з гуманітаркою в ОРДЛО

Як повідомлялось, гуманітарну ініціативу «Допомога Схід» генерал-лейтенант Наєв започаткував у квітні 2018 року.

На сьогодні партнерами гуманітарного проєкту є Асоціація «Медична та благодійна допомога Франція - Україна (керівник Діана Дольс), Асоціація міжнародних автомобільних перевізників України та ТОВ «Санагро Україна».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-