У Запорізькому аеропорту «наварили» мільйони на ремонті злітно-посадкової смуги

У Запорізькому аеропорту «наварили» мільйони на ремонті злітно-посадкової смуги

Фото
Укрінформ
Служба безпеки України викрила менеджмент Запорізького аеропорту на махінаціях. Державному бюджету завдано збитків на понад 9 млн грн.

Про це Укрінформ повідомляє із посиланням на пресслужбу СБУ.  

“За версією слідства, посадовець КП “Міжнародний аеропорт Запоріжжя” “закрив очі” на неякісний ремонт смуги, який зробили ще у 2017-2018 роках. Замість того, щоб звернутися до підрядника за гарантійним випадком, оскільки ремонт був неналежної якості, фігурант знайшов нову компанію, яка зайнялася ремонтом цих самих ділянок”, - йдеться у повідомленні.

Неналежне виконання посадовцем своїх службових обов’язків призвело до сплати подвійної вартості робіт та, як наслідок, до завдання економічних збитків комунальному підприємству на більше ніж 9 млн грн.

Читайте також: СБУ заблокувала схему привласнення майна «Сумихімпрому»

У межах раніше відкритого кримінального провадження слідчими спецслужби посадовій особі повідомлено про підозру за ч. 2 ст. 367 КК України.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від двох до п’яти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та штрафу від двохсот п’ятдесяти до семисот п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або без такого.

Фото: СБУ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-