Компанія, техніку якої спалили в Миколаєві, дасть винагороду за інформацію про вандалів

Компанія, техніку якої спалили в Миколаєві, дасть винагороду за інформацію про вандалів

Укрінформ
Будівельна компанія "Автострада", дорожню техніку якої підпалили в Миколаєві цієї ночі, запропонувала винагороду від 500 тис. до 5 млн грн за допомогу в розкритті цього та аналогічних злочинів.

Про це власник підприємства Максим Шкіль повідомив у Фейсбуці, передає Укрінформ.

"За останні місяці було скоєно декілька спроб залякування групи компаній "Автострада" шляхом підпалу, спочатку асфальтобетонних заводів, а сьогодні, 28.06, в місті Миколаїв, - дорожньої техніки. Всі ці протиправні дії розцінюю виключно як погрози і залякування особисто мене як власника... Окремо хотів би звернутись до тих, хто може допомогти в розкритті підпалів в Черкасах і сьогодні в Миколаєві - встановлюємо винагороду", - написав Шкіль.

Так, за інформацію щодо виконавців злочинів пропонують 500 тис. грн, за розкриття виконавців і організатора - 2 млн грн, за викриття та затримання замовника - 5 млн грн.

Читайте також: У Миколаєві вандали підпалили техніку, що ремонтує міст

В компанії повідомили, що збитки від підпалів становлять понад 20 млн грн. Втім, як зазначив Шкіль, вся техніка була застрахована.

Як повідомляв Укрінформ, у Миколаєві вночі троє невідомих облили невідомою сумішшю і підпалили дорожню техніку, залучену до ремонту Варварівського моста. Повністю згоріла машина для холодного фрезування WIATGEN w200, горів також асфальтоукладач.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-