У Новорайській громаді на Херсонщині відкрили сучасний центр адмінпослуг

У Новорайській громаді на Херсонщині відкрили сучасний центр адмінпослуг

Децентралізація
Укрінформ
На Херсонщині у Новорайській територіальній громаді відкрили сучасний ЦНАП, де надаватимуть близько 230 адмінпослуг.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє офіційний сайт Херсонської ОДА.

«У Новорайській територіальній громаді відкрили сучасний Центр надання адміністративних послуг. Це стало можливим завдяки реалізації проєкту «U-LEAD з Європою: створення ЦНАП», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що коштом компанії було придбано комп’ютерну техніку та меблі, а коштом громади здійснено капітальний ремонт приміщень ЦНАПу.

Тепер тут можна отримати в повному обсязі близько 230 адмінпослуг.

Крім цього, Новорайський ЦНАП отримав «мобільний кейс», який дозволить маломобільним жителям громади отримати послуги на відстані, безпосередньо за місцем проживання.

Також ЦНАП Новорайської сільської ради підключено до Програмного комплексу «Інтегрована інформаційна система «Соціальна громада» та інформаційної системи «ВУЛИК».

Читайте також: У Новосанжарській громаді побудували ЦНАП за шведським проєктом

У рамках проєкту «Посилення стійкості громад у Херсонській області», який фінансується урядом Великої Британії, та реалізується спільно з ОДА, Новорайська сільська ТГ отримала робочу станцію для оформлення паспорта громадянина України та паспорта громадянина України для виїзду за кордон.

Програма для України з розширення прав і можливостей на місцевому рівні, підзвітності та розвитку «U-LEAD з Європою» спільно фінансується ЄС та його державами-членами Німеччиною, Польщею, Швецією, Данією, Естонією та Словенією для підтримки України на її шляху до зміцнення місцевого самоврядування. U-LEAD сприяє прозорому, підзвітному та багаторівневому управлінню в Україні, яке відповідає потребам громадян та розширює можливості громад.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-