Закована ланцюгом пара харків’ян припинила стосунки попри світовий рекорд

Закована ланцюгом пара харків’ян припинила стосунки попри світовий рекорд

Укрінформ
Харків’яни Олександр Кудлай і Вікторія Пустовітова, які cкувалися ланцюгом на День закоханих, встановили світовий рекорд, проживши пліч-о-пліч 123 дні. Проте пара вирішила розійтися і припинити стосунки.

Про це кореспонденту Укрінформу повідомила керівник Національного реєстру рекордів Лана Вєтрова.

Ланцюги з пари зняли 17 червня поблизу скульптури Єднання на Дніпровській набережній у Києві – там, де й одягли. Сертифікат молоді люди отримали у номінації «Найтриваліший період перебування пари, закутої в ланцюги».

«Ми провели експертизу - в світовій практиці взагалі не було нічого навіть приблизно схожого. Тому ми зареєстрували цей світовий рекорд і вручили їм відповідний сертифікат», - сказала Вєтрова.

Вона наголосила, що попри безліч негативних реакцій у соціальних мережах, фахівці Нацреєстру вважають досягнення пари вражаючим та унікальним досвідом.

Читайте також: Гончар з Чернігівщини виготовив свищик рекордного розміру

«Ми, працюючи з різноманітними досягненнями, розуміємо, що це надкрутий експеримент, на який досі ніхто не наважувався. Його пройти надзвичайно складно. І ніхто цього від них не очікував. Ми сковували їх спочатку на 2 тижні, потім вирішили з ними, це буде місяць, потім думали, що на двох місяцях це все завершиться. Ця пара змогла перебороти всі побутові труднощі, психологічні, труднощі, які нам важко уявити. Є дуже багато скептиків, люди пишуть негативні коментарі й скочуються до обговорення якихось побутових речей. По цьому психологічному експерименту взагалі дисертацію можна захистити», - вважає Вєтрова.

Однак Вікторія та Олександр зрештою вирішили припинити свої стосунки.

«Те, що вони розійшлися, звичайно, шкода. Ми вже хотіли розімкнути ці ланцюги в РАЦСі під час укладання офіційного шлюбу. Ми на це розраховували. Але вони розійшлися дуже інтелігентно, подякувавши один одному за терпіння, за дружбу, за підтримку під час цих 123 днів», - сказала Вєтрова.

Про розставання Вікторія та Олександр повідомила 16 червня, напередонні зняття ланцюгів, у своїх соціальних мережах. За їх словами, Вікторія переїздить до іншої області.

Як повідомляв Укрінформ, мешканці Харкова Олександр Кудлай і Вікторія Пустовітова вирішили з’єднати себе ланцюгом на День закоханих. Ланцюг опломбував представник Національного реєстру рекордів України, щоб його неможливо було зняти та вдягнути непомітно.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-