В Одесі на стадіоні почали масову COVID-вакцинацію

В Одесі на стадіоні почали масову COVID-вакцинацію

Фото
Укрінформ
Працівники Одеського центру первинної медико-санітарної допомоги №3 розпочали масову вакцинацію проти COVID-19 на стадіоні по вулиці Фонтанська дорога, 23а. Планують зробити щеплення 250-300 жителям міста.

Як повідомила журналістам директор Департаменту охорони здоров'я Одеської ОДА Наталія Одарій-Захар'єва, протягом перших двох годин медики зробили щеплення препаратом CoronaVac більш як півсотні одеситів, передає кореспондент Укрінформу.

В Одесі відкрили перший Центр масової вакцинації / Фото: Ігор Ткаченко, Укрінформ

"Протягом перших двох годин медики вкололи першу дозу препарату CoronaVac більш як півсотні одеситів, що проживають у Приморському районі та зареєструвались на вакцинацію через додаток «Дія». За нашими підрахунками, доставленої партії цього препарату вистачить і для другого щеплення тим жителям області, що вже зареєструвалися на вакцинацію", - зазначила Одарій-Захар'єва.

За її словами, найближчими днями буде організовано масову вакцинацію тих жителів Одеси, що проживають у Суворовському районі, в центрі міста і на Таїровському житломасиві. Кожному із зареєстрованих з допомогою "Дії" заздалегідь зателефонують з центрів первинної медико-санітарної допомоги і запросять на щеплення в конкретний час препаратом CoronaVaс компанії Sinovac.

Читайте також: До Центру вакцинації проти COVID-19 у Києві утворилася черга

Одарій-Захар'єва додала, що найближчим часом очікується доставка до Одеської області партії препарату Pfizer.

Як повідомляв Укрінформ, раніше у МОЗ заявили про відкриття у вихідні пілотних центрів масової вакцинації проти COVID-19 у Києві, Львові та Одесі. На щеплення громадян попередньо запрошуватимуть телефоном. Обирати вакцину у центрах вакцинації не можна - буде доступна та, що є в наявності в Україні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-