Поліція вилучила у затриманих «авторитетів» понад $3,2 мільйона, дорогі авто та зброю

Поліція вилучила у затриманих «авторитетів» понад $3,2 мільйона, дорогі авто та зброю

Фото
Укрінформ
Правоохоронці вилучили понад 3,2 млн доларів США злочинного «общака», збір та розподіл якого контролювали «злодії в законі» «Умка» та «Лаша Сван».

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомляє Національна поліції.

Ці готівкові коштів вилучили оперативники Департаменту стратегічних розслідувань спільно з колегами-правоохоронцями 20 травня під час обшуків.

Встановлено, що вилучені кошти є так званим злочинним «общаком», збір та розподіл якого контролювали «злодії в законі» «Умка» та «Лаша Сван».

Читайте також: Україна видворила двох «кримінальних авторитетів» із РФ

Крім цих 3,2 млн доларів США у різній валюті поліцейські вилучили дороговартісні транспортні засоби, холодну та вогнепальну зброю з набоями, а також понад 60 одиниць коштовних ювелірних виробів.

У поліції нагадали про затримання 20 травня двох найвпливовіших в Україні «злодіїв в законі» на прізвиська «Умка» та «Лаша Сван».

Читайте також: Нацполіція затримала двох найвпливовіших в Україні «злодіїв у законі»

Як повідомляв Укрінформ, 20 травня у Миколаївській області оперативники Управління карного розшуку та Корпус оперативно-раптової дії припинили "сходку смотрящих".

Дев'ятеро осіб зібрались в кафе у Вознесенську для визначення повноважень у питаннях тероризування підприємців і фермерів. Серед них – так звані «смотрящі» за Вознесенськом та Миколаївською областю, а також інші кримінальні елементи.

Зловмисники раніше вже були помічені у вимаганні коштів з підприємців, виконанні різних злочинів на замовлення, вибиванні неіснуючих боргів, збиранні коштів для поповнення «злодійського общака», за що деякі притягувались до відповідальності.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-