На Миколаївщині реконструюється автодорога Н-24

На Миколаївщині реконструюється автодорога Н-24

Велике будівництво
Укрінформ
На Миколаївщині проводиться реконструкція автодороги Н-24 Благовіщенське - Миколаїв у рамках програми Президента «Велике будівництво».

Про це передає Укрінформ з посиланням на повідомлення голови Миколаївської ОДА Віталія Кіма у Фейсбуці.

“Один із перших проєктів 2021 року у самому розпалі. Проводиться реконструкція автодороги Н-24 Благовіщенське - Миколаїв (через м. Вознесенськ). Проєкт реалізується у рамках Програми Президента «Велике будівництво». На днях перевірив хід виконання робіт - графік дотримується, наразі залито половину із 30 свай. Отож в найближчому майбутньому на Миколаївщині буде новий міст», - повідомив Кім.

За його словами, частина ділянки - це створення нового відрізку дороги, а саме спрямлення існуючого повороту, та будівництво нового мосту через Гнилий Єланець. Старий міст по завершенню будівництва буде розібрано.

Цей міст біля села Троїцьке був побудований у 1958 році та востаннє відновлювався у 1988 році. Потреба у реконструкції виникла через його аварійний стан та велику кількість ДТП, які ставалися на цій ділянці.

Читайте також: Укравтодор облаштував перший шар покриття об'їзної дороги Харкова

Як повідомляв Укрінформ, заступник керівника Офісу Президента, координатор програми «Велике будівництво» Кирило Тимошенко заявив, що в 2021 році планується збудувати і оновити 6 500 км доріг та 245 штучних споруд, 95 шкіл, 70 садочків, 80 стадіонів, 29 басейнів, 177 приймальних відділень.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-